Bolchrysanten

Op onze bolchrysanten kwekerij produceren wij grote maten bolchrysanten (ca. 55 cm)in verschillende kleuren. Deze bolchrysanten worden buiten geteeld op de koude grond. Doordat de bolchrysanten buiten geteeld worden, is de groei beheerst en zijn we in staat een stevige bol te telen met een grote diameter, die tegen een stootje kan.

 

Bloemenspeciaalzaken en tuincentra

De doelgroepen zoals bloemenspeciaalzaken en tuincentra waar wij voor produceren willen zich onderscheiden van de bouwmarkt met en kwalitatief hoogwaardig product. In onderling overleg worden de bestellingen en kleuren samengesteld en klaar gemaakt voor transport.

 

Verenigingen en scholen

Ook hebben vele verenigingen en scholen als klant die met een bolchrysantenactie een extraatje proberen bij te verdienen. Het feit dat deze klanten ieder jaar weer opnieuw een actie organiseren met onze bolchrysanten geeft aan dat men tevreden is over het verloop van de actie en de kwaliteit van de planten. Wilt u een bolchrysantenactie organiseren stuur ons dan een mail via de contactpagina, dan kunnen wij u met raad en daad bijstaan om een geslaagde bolchrysantenactie te organiseren.

 

Particuliere consument

Ook de gewone particuliere consument kan bij ons terecht voor een mooie bolchrysant. Particuliere verkoop vindt plaats in het bloemenstalletje langs de weg.

Openingstijden: eind augustus tot begin oktober van maandag t/m zaterdag van 8.30 tot 19.30 uur (Zondags gesloten)